Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev na Mauritiusu (direktni let + apartma 3*), že za 704 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v septembru (termin 20.- 28.09.2015) za dve osebi na Mauritiusu.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Meridiana z odhodom iz Milana (v ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Meridiana).
Na Mauritiusu je na voljo 7 nočitev (za termin 21.- 28.09.2015) v odlično ocenjenem apartmaju s 3* La Pointe Villas. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 3* + povratne letalske povezave) na Mauritiusu tako znaša od 1408 eur (oz. 704 eur na osebo).

Podatki o hotelu:
maur1

Primer rezervacije paketa:

maur2Rezervacijo lahko izvedete tukaj

Na voljo so še sledeči datumi:
23.8 – 31.8. že za 705 eur na osebo
13.9. – 21.9. že za 705 eur na osebo

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Mauritius lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.