Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku Santorini (letalo + hotel 3*), že od 193 eur na osebo (poteklo!)

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v maju (sob 02.05.- sob 09.05.2015) za dve osebi na grškem otoku Santorini.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za dve osebi za navedeni termin na voljo, že za 217 eur (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Santoriniju je na voljo 7 nočitev (za termin 02.05-09.05.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Villa Pavlina za dve osebi, kjer je cena za dve osebi že od 168 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* z zajtrkom+ letalo) na Santoriniju tako znaša od 385 eur (oz. 193 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Villa Pavlina za dve osebi (7 nočitev) za 168 eur na povezavi tukaj

santo2

Rezervacija letov na Santorini na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Santorini- Benetke, že za 217 eur za 2 osebi (termin 02.05- 09.05.2015)
     santo3

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Grčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.