Izlet na dlani

Povratna letalska karta in 7 nočitev na kanarskem otoku Lanzarote (letalo + apartma 3*), že za 198 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v juniju (termin sre 3.- sre 10.06.2015) za dve osebi na kanarskem otoku Lanzarote.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).
Na Lanzarote je na voljo 7 nočitev (za termin 03.-10.06.2015) v dobro ocenjenem apartmaju s 3* Tabaiba Apartamentos 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (Aparatma 3* + letalo) na kanarskem otoku Lanzarote tako znaša od 396 eur (oz. 198eur/osebo).

Podatki o hotelu:
hotel-lan

Primer rezervacije paketa:

paket-lan

Rezervacijo lahko izvedete tukaj

Na voljo so še sledeči datumi:
24.6. – 1.7. že za 221 eur na osebo
17.6. – 24.6. že za 222 eur na osebo
27.5. – 3.6. že za 233 eur na osebo

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kanarske otoke lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.