Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Benetk in 3 nočitve v Lizboni (letalo + hotel 4*), že za 196 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v aprilu (sob 18.04.- tor 21.04.2015) za dve osebi v Lizboni.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba TAP z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za termin  18.04.- 21.04.2015 na voljo, že za 118 eur na osebo (v ceno je všteta tudi prtljaga standardnih velikosti Letalske družbe TAP).

V Lizboni so na voljo 3 nočitve (za termin 18.04.- 21.04.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*VIP Executive Barcelona Hotelkjer je cena za dve osebi že 156 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v Lizboni (hotel+ letalo)  (termin 18.04.- 21.04.2015) tako znaša od 392 eur (oz. 196 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* VIP Executive Barcelona Hotel za dve osebi (3 nočitve) za 156 eur na povezavi tukaj

lis1

Rezervacijo letov iz Benetk v Lizbono izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Benetke-Lizbona-Benetke, že za 118 eur na osebo

 lis2
  

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Lizbono lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.