Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Benetk in 4 nočitve na Siciliji (Palermo) (letalo + B&B 3*+ zajtrk), že za 157 eur na osebo (okt. termin!)

 

Tokrat smo vam pripravili izjemno zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnega dopusta v oktobru za dve osebi v čudoviti siciljanski prestolnici Palermu.Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za osebo na voljo, že za 67 eur (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne 10 kg osebne prtljage). Podana cena velja ob koriščenju 20 eur popusta iz Voloteine akcije (več o akciji na naslovu tukaj: http://bit.ly/1v5NssR).

V Palermu so na voljo 4 nočitve z zajtrkom odlično centralno ležečem  B&B s 3*Cortile Palermo za dve osebi, že od 45 eur/noč oz. 180 eur/ 4 noči ali v B&B z zajtrkom  s 3*Fuitina za dve osebi, že od 50 eur/noč oz. 200 eur / 4 noči (velja za termin 09.-13.10.2014).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (3* hotel + letalo) tako znaša samo 314 eur (oz. samo 157 eur/osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija B&B s 3*Cortile Palermo za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) od 45 eur/noč oz. 180 eur/ 4 noči na povezavi tukaj

palermo7

palermo8

Rezervacija B&B s 3*Fuitina za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) od 50 eur/noč oz. 200 eur/ 4 noči na povezavi tukaj

palermo5

palermo6

Primer letalske povezave in rezervacija (preko spodnje povezave) (obvezen vnos kode VOLO717 za koriščenje 20 eur popusta!):
Benetke- Palermo- Benetke, že za 67 eur/osebo (termin 09.- 13.10.2014)

palermo2

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sicilijo lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.