Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Benetk in 4 nočitve na Siciliji (Palermo) (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že za 92 eur na osebo (nov. termin!)

palermo_630

Tokrat smo vam pripravili izjemno zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnega dopusta v novembru (pon 17.- pet 21.11.2014)  za dve osebi v čudoviti siciljanski prestolnici Palermu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na osebo na voljo, že za 18 eur (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne 10 kg osebne prtljage).

V Palermu so na voljo 4 nočitve z zajtrkom v dobro ocenjenem  hotelu s 3*Hotel Orleans za dve osebi, že za 148 eur ali v zajtrkom Hotel Veccio Borgo 199 eur (velja za termin 17.-21.11.2014).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (3* hotel + letalo) v Palermu tako znaša samo 184 eur (oz. samo 92 eur/osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Orleans za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 148 eur na povezavi tukaj
palermo3

Rezervacija hotela s 4*Hotel Vecchio Borgo za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 199 eur na povezavi tukaj
palermo1

Primer letalske povezave in rezervacija (preko spodnje povezave):
Benetke- Palermo- Benetke, že za 18 eur/osebo (termin 17.- 21.11.2014)
palermo2

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Sicilijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

4 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.