Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Benetk in 7 nočitev na Zanzibarju (letalo + hotel 4*+ zajtrk), že od 699 eur/osebo (krompirjeve počitnice!)

zanzibar_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 11 dnevnih počitnic v času krompirjev počitnic (pon 27.10.- čet 06.11.2014) za dve osebi na Zanzibarju.

Ugodne povratne letalske karte vam omogoča kombinacija letalskih družb Qatar Airways in Five Forty Aviation z odhodom iz Benetk, z 2-3 vmesnimi postanki.

Na Zanzibarju  je za termin 29.10.-05.11. na voljo 7 nočitev v različnih hotelih s 4* in zajtrkom, že od 330 eur naprej za dve osebi.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hotel + letalo) na Zanzibarju tako znaša od 1398 eur oz. 699 eur/osebo.

Letalska povezava iz Benetk na Zanzibar za ceno 428£ oz. 534 eur  (termin 27.10.-05.11; dejanski prihod na Zanzibar 29.10; dejanski povratek nazaj v Benetke 06.11):

znz1

Rezervacijo letalskih kart lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo in sledite postopku (pozor prikazana cena je v funtih!):
Benetke (VCE) – Zanzibar (ZNZ) – Benetke (VCE), že za 534 eur (angl. povezava Ebookers.com)

Podatki o hotelih in rezervacije: (termin: 29.10-05.11.2014):
Rezervacija hotela 4* La Madrugada Beach Resort  za dve osebi za 7 nočitev z zajtrkom za 330 eur

znz2

Rezervacija hotela 4* Uroa Bay Beach Resort za dve osebi za 7 nočitev z zajtrkom za 537 eur

znz3

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Preostali nabor najugodnejših prenočišč na Zanzibarju lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Zanzibar lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Vizo za enkratni vstop prejmete ob vstopu v državo (50 USD); v kolikor potrebujete vizo za večkratni vstop, je to potrebno urediti pred odhodom v Tanzanijo.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

 

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, termin v času 04-18.11. je naveden zgolj kot primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.