Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane in 3 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že za 172 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v februarju (termin 18.2 – 21.02.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča Turkish Airlines z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za termin 18.2 – 21.02.2015 na voljo, že za 123 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga in vse druge pristojbine).

V Istanbulu so na voljo 3 nočitve (za termin 18.2. – 21.02.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Blue Istanbul Hotel, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 87 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* z zajtrkom + letalo) v Istanbulu tako znaša od 345 eur (oz. 172 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Blue Istanbul Hotel  z zajtrkom za dve osebi (4 nočitve) za 87 eur na povezavi tukaj
ist-hotel

Rezervacija letov iz Ljubljane v Istanbul preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Ljubljana – Istanbul – Ljubljana že za 129 eur (termin 18.2. – 21.02.2015)
lju-ist

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.