Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane in 4 nočitve v Bruslju (letalo + hotel 3*), že za 127 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v januarju (termin 14.-18.01.2015) za dve osebi v Bruslju.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik WizzAir z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za termin sre 14.- ned 18.01.2015 na voljo, že za 30 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage).

V Bruslju so na voljo 4 nočitve (za termin 14.-18.01.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3* Adagio Access Brussels Europe, kjer je cena za dve osebi že 200 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* + letalo) v Bruslju tako znaša od  254 eur (oz. 127 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Adagio Access Brussels Europe  za dve osebi (4 nočitve) za 200 eur na povezavi tukaj
bru2

Rezervacija letov iz Ljubljane v Bruselj preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Ljubljana- Bruselj- Ljubljana, že za 27 eur/osebo (termin 14 – 18.01.2015)
lju-bru

 

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bruselj lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.