Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane in 4 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že za 147 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v februarju (termin 13.2 – 17.02.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča Turkish Airlines z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za termin čet 29.1 – pon 2.02.2015 na voljo, že za 89 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga i nvse druge pristojbine).

V Istanbulu so na voljo 4 nočitve (za termin 13.2. – 17.02.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Blue Istanbul Hotel, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 117 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 4* z zajtrkom + letalo) v Istanbulu tako znaša od  295 eur (oz. 147 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Blue Istanbul Hotel  z zajtrkom za dve osebi (4 nočitve) za 117 eur na povezavi tukaj
ist-hotel

Rezervacija letov iz Ljubljane v Istanbul preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Ljubljana – Istanbul – Ljubljana že za 89 eur (termin 13.2. – 17.02.2015)
lju-ist3 

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

5 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.