Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane in 5 nočitev na obali Turčije (Antalya) (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že od 239 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v aprilu (pet 03.04.- sre 08.04.2015) za dve osebi na turški obali v Antalyi. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Turkish Airlines z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 176 eur/osebo.  V ceno je vključena tudi prtljaga standardnih velikosti letalske družbe Turkish Airlines.

V Antalyi je na voljo 5 nočitev (za termin 03.04.-08.04.2015) v dobro oz. zelo  dobro ocenjenih hotelih s 3*Mevre Hotel, kjer je cena  za dve osebi vključno z zajtrkom že  od 125 eur, v hotelu s 4* Dogan Hotel, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 200 eur ali v hotelu s 5*Crown Plaza Hotel Antalyakjer je cena za dve osebi že od 174 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel z zajtrkom + letalo) v Antalyi tako znaša od 477 eur (oz. 239 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija app s 3* Mevre Hotel za dve osebi (5 nočitev+ zajtrk) za 125 eur na povezavi tukaj
ant1

Rezervacija hotela s 4* Dogan Hotel za dve osebi (5 nočitev + zajtrk) za 200 eur na povezavi tukaj
ant3

Rezervacija hotela s 5* Crown Plaza Hotel Antalya za dve osebi (5 nočitev) za 174 eur na povezavi tukaj
ant4

Rezervacija povratnih letov iz Ljubljane v Antalyo preko spodnje povezave ( v povezavo lahko vstavite poljubni termin in število oseb):
Ljubljana (LJU) -Antalya-Ljubljana (LJU), že za 176 eur na osebo (termin 03.- 08.04.2015)ant2

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališča vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 2 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Turčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.