Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane in 7 nočitev na Madeiri (letalo + hotel 3* + zajtrk), že za 326 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v oktobru (čet 22.10.- čet 29.10.2015) za dve osebi na čudoviti Madeiri.

Ugodne letalske karte vam omogoča kombinacija letalskih družb Adria/Brussel Airlines/Swiss z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin  na voljo, že za 237 eur na osebo (v ceno je všteta tudi prtljaga standardnih mer in velikosti navedenih letalskih družb).

Na Madeiri je na voljo 7 nočitev (za termin 22.10.- 29.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Residencial Parquekjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 178 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev  na Madeiri (hotel s 3* z zajtrkom+ letalo)  (termin 22.10.- 29.10.2015) tako znaša  652 eur (oz. 326 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3* Residencial Parque za dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 178 eur na povezavi tukaj

madeira2

Rezervacijo letov iz Ljubljane na Madeiro izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Ljubljana – Funchal (Madeira) – Ljubljana, že za 237 eur na osebo
lju-fnc

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Madeiro lahko naročite tukaj.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.