Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Trsta in 4 nočitve v Valenciji (letalo + hotel 4*), že za 140 eur/osebo (okt. termin!)

valencia1_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v oktobru za dve osebi v španski Valenciji. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za termin pon 06.- pet 10.10.2014 na voljo, že za 69 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Valenciji so na voljo 4 nočitve (za termin 06.-10.10.2014) v dobro ocenjenem hotelu s 4*Solvasa Valencia , kjer je cena za dve osebi že 141 eur ali v hotelu s 4*Hotel Medium Valencia, kjer je cena za dve osebi že 181 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 4* + letalo) v Valenciji tako znaša od  279 eur (oz. 140 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*Solvasa Valencia za dve osebi (4 nočitve) za 141 eur na povezavi tukaj

vlc3

Rezervacija hotela s 4*Hotel Medium Valencia za dve osebi (4 nočitve) za 181 eur na povezavi tukaj

vlc2

Rezervacija letov za Valencijo preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na sliki):
Trst -Valencia-Trst, že za 69 eur/osebo (termin 06 – 10.10.2014)

vlc1

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

IZLET NA DLANI PRIPOROČA: Ogled arhitekturnega bisera Mesta znanosti in umetnosti (Ciudad del artes y ciencias), za družine z otroci pa tudi obisk Bioparka (Bioparc). Nekaj znamenitosti si v Valenciji lahko ogledate brezplačno: Osrednji živilski market (Mercat Central), The Fine Arts Museum San Pio V, Muzej bikoborbe + arena (Museo Taurino)…, prav tako ne gre zamuditi obiska plaže ter sprehoda po parku Turia.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.