Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Zagreba in 11 nočitev na Phuketu (letalo + hotel 3*) že od 598 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 14 dnevnih počitnic v  terminu (20.11.- 3.12.2014) za dve osebi na Tajski otok Phuket.

Ugodne letalske karte na Bali za termin 20.11.- 3.12.2014 vam omogoča letalska družba British Airlines in Malaysia Airlines in sicer že za 381 eur na osebo.  (v obeh smereh je prisoten postanek v mestu Londonu in Kuala Lumporju)

Na Phuketu je na voljo 12 nočitev (za termin 22.11.-3.12.2014) v zelo dobro ocenjenih hotelih s 3* Villareal Heights Boutique Hotel Phuket, kjer je cena za dve osebi že 434 eur ali 4* Friendship Beach Waterfront Resort z zajtrkom, kjer je cena za dve osebi že 466 eur 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Barceloni tako znaša od 1196eur (oz. 598 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija 3* Villareal Heights Boutique Hotel Phuket za dve osebi (12 nočitve) za 470 eur na povezavi tukaj
phuket-hot

Rezervacija 4* Friendship Beach Waterfront Resort za dve osebi (12 nočitve) za 466 eur na povezavi tukaj
phuket-hot1

 

Rezervacijo letov na Phuket izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik, ki se vam odpre vstavite podatke vidne na sliki):
Zagreb (ZAG) – Phuket (HKT) – Zagreb (ZAG), že za 381 eur (ang. povezava ebookers.com)
phuket-let

 

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že za 9 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tajsko lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenski državljani za turistično bivanje na Tajskem ne potrebujejo vizuma.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.