Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Zagreba in 5 nočitev v Dubaju (letalo + hotel 3*), že od 520 eur/osebo (krompirjeve počitnice!)

dubai2_630

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v času krompirjevih počitnic (tor 28.10.- pon 03.11.2014) za dve osebi v Dubaju.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Qatar Airways, kjer je povratna letalska povezava iz Zagreba za termin 28.10.-03.11.2014 na voljo, že za 368 eur/osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga). Na poti je prisoten 1 postanek v vsaki smeri (Doha).

V Dubaju je na voljo 5 nočitev (za termin 29.10.-03.11.2014) v dobro ocenjenem hotelu v starem delu mesta (Deira) s 3* Auris Hotel Apartments Deira, kjer je cena za dve osebi že 303 eur ali v hotelu s 4* Golden Sands Hotel Apartments , kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 385 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + letalo) v Dubaju tako znaša od 1039 eur (oz. 520 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Auris Hotel Apartments Deira za dve osebi (5 nočitev) za 303 eur na povezavi tukaj

dxb1

Rezervacija hotela s 4* Golden Sands Hotel Apartments za dve osebi (5 nočitev + zajtrk) za 385 eur na povezavi tukaj

dxb3

Rezervacija povratnih letov iz Zagreba v Dubaj je možna  preko spodnje povezave:
Zagreb -Dubaj-Zagreb, že za 368 eur/osebo (termin 28.10.- 03.11.2014) (angl povezava Budgetair.ie)

DXB kromp

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 9 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko    rezervirate tukaj.
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta) ali  Trivago
– Najem vozil v Dubaju vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Združene Arabske Emirate lahko naročite tukaj.
Vizum za Združene Arabske Emirate več ni potreben.
Temperature zraka in morja v Dubaju v mesecu oktobru oz. novembru preverite na povezavi tukaj

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, termin v času 28.10-03.11. je naveden zgolj kot primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

6 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.