Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Zagreba in 5 nočitev v Dubrovniku (letalo + prenočišče), že od 195 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v juniju (čet 18.06.- tor 23.06.2015) za dve osebi v biseru Jadrana, v mestu Dubrovnik.
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Croatia Airlines z odhodom iz Zagreba, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 85 eur/osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga).

V Dubrovniku je na voljo 5 nočitev (za termin 18.06. – 23.06.2015) v zelo dobro ocenjenem penzionu Ivo Guesthouse, kjer je cena za dve osebi že od 220 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (app + letalo) v Dubrovniku tako znaša od 390 eur (oz. 195 eur/osebo)

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija prenočišča Ivo Guesthouse za dve osebi (5 nočitev) za 220 eur na povezavi tukaj
dub1

Rezervacija letov v Dubrovnik preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Zagreb-Dubrovnik-Zagreb, že za 85 eur na osebo (termin 18.06- 23.06.2015)
dub2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:

– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dubrovnik lahko naročite tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.