Izlet na dlani

Povratna letalska karta v sončno Kalifornijo (Los Angeles) že od 439 eur v junijskem terminu!

Si želite obiskati sončno Kalifornijo v atraktivnih pomladnih in jesenskih terminih? Los Angeles je odlična izhodiščna točka za potep po zahodni obali ZDA, kjer kar mrgoli zanimivih naravnih parkov in ostalih turističnih atrakcij. Obiščete lahko Hollywood, se sprehodite po aveniji slavnih, si ogledate Staples Center v katerem blesti naš hokejski as Kopitar ali pa si privoščite oddih na svetovno znanih peščenih plažah in še bi lahko naštevali. Ne pozabite, da sta San Francisco in Las Vegas tudi na dosegu roke, tako da si lahko sestavite zelo mikaven dopust! Letalska družba Air Berlin vam ponuja ugodne letalske karte v Los Angeles že za 439 eur na osebo.

Mesto odhoda in prihoda je Milano. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Air Berlin.

Obdobje potovanja: maj, junij, september 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Nekaj primerov možnih kombinacij:
lax

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Milano (LIN) – Los Angeles (LAX)- Milano (LIN) za 439 eur (ang. povezava momondo.uk)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.