Izlet na dlani

NE ZAMUDITE!!! Povratne letalske karte iz Munchan ali Dunaja v Kolumbijo in New York skupaj že za neverjetnih 277 eur (poteklo!)

Letalska družba AirBerlin in United Airlines vam ponujata zelo ugodne povratne letalske karte v Kolumbijo in New York, skupaj že od 277 eur na osebo naprej. V ceno je vključena tudi check in prtljaga standardne AirBerlin/United Airlines velikosti.

Obdobje potovanja: od oktobra do februar 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Nekaj primerov terminov, ki so na voljo po navedeni ceni:

Primer povezave iz Munchna:
bog_muc

Primer Kolumbije in New Yorka že za 276 eur:
bog_nyc
Pri iskanju vozovnico do Bogote bodite pozorni da označite sledeče:

bogota_iska

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (v povezavo lahko vstavite tudi lastne želene termine in tako preverite cene):
Dunaj (VIE) – Bogota (BOG) – Dunaj (VIE) že za 361 eur (nemška povezava ebookers.de)
Munchen (MUC) – Bogota (BOG) – New York (NYC) – Munchen (MUC) že za 276 eur (nemška povezava ebookers.de)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Dunaj, Benetk ali Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kolumbijo lahko naročite tukaj.
VIZUM:  Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

10 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.