Izlet na dlani

Povratne letalske karte in 3 nočitve na Škotskem (Edinburg) (letala + hotel 3*), že za 185 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v aprilu (termin tor 21.- pet 24.04.2015) za dve osebi na Škotskem v Edinburgu. 

Kombinacijo ugodnih letalskih kart vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta. Povratna letalska povezava iz Trsta v London je na voljo, že za 57 eur na osebo, povratna letalska povezava iz Londona v Edinburg pa je na voljo že za 46 eur. Skupna cena letalskih vozovnic znaša 103 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

 V edinburgu so na voljo 3 nočitve (za termin 21.-24.04.2015) v dobro ocenjenih hotelih s 3*Leith House, kjer je cena za dve osebi že 164 eur ali s 3*The Original Raj Hotel,  kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 186 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve v Edinburgu  (hotel+ letala) tako znaša od 370 eur (oz. 185 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Leith House  za dve osebi (3 nočitve) za 164 eur na povezavi tukaj
edi3

Rezervacija hotela s 3*The Original Raj Hotel  za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 186 eur na povezavi tukaj
edi4

Rezervacija kombinacij povratnih letov iz Trsta v London in iz Londona v Edinburg ter nazaj preko spodnjih povezav:
Trst- London Stansted- Trst; že za 57 eur (termin 21.-24.04.2015)
London Stansted- Edinburg-London Stansted že za 46 eur (termin 21.-24.04.2015)
edi1 edi2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 10 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Edinburg lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.