Izlet na dlani

Povratne letalske karte in 6 nočitev v Portu (letala + hotel 3*), že za 166 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v januarju (termin 21.-27.01.2015) za dve osebi v Portu. 

Kombinacijo ugodnih letalskih kart vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa. Povratna letalska povezava iz Trevisa v London je na voljo, že za 40 eur/osebo, povratna letalska povezava iz Londona v Porto pa je na voljo že za 59 eur. Skupna cena letalskih vozovnic znaša 99 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

 V Portu je na voljo 6 nočitev (za termin 21.-27.01.2015) v dobro ocenjenih hotelih s 3*Residencia Alvares Cabral Porto, kjer je cena za dve osebi že 134 eur ali s 4*Pedra Iberica, kjer je cena za dve osebi že 144 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 6 nočitev v Portu  (hotel+ letala) tako znaša od  332 eur (oz. 166 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Residencia Alvares Cabral Porto  za dve osebi (6 nočitev) za 134 eur na povezavi tukaj
porto3

Rezervacija hotela s 4*Pedra Iberica  za dve osebi (6 nočitev) za 144 eur na povezavi tukaj

porto4

 

Rezervacija kombinacij povratnih letov iz Trevisa v London in iz Londona v Porto ter nazaj preko povezave tukaj (v iskalnik vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso- London Stansted- Treviso; že za 40 eur (termin 21.-27.01.2015)
London Stansted- Porto-London Stansted; že za 59 eur (termin 21.-27.01.2015)
porto1 porto2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Porto lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.