Izlet na dlani

Povratne letalske karte brez postanka iz Benetk do Filadefije že za 384 eur na osebo

Letalska družba US Airways vam ponuja ugodne letalske karte brez prestopa iz Benetk v Filadefijo, že od 384 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe US Airways

Obdobje potovanja: april, maj
Obdobje rezervacije: do konca razpordaje

Primer letalske povezave iz Benetk Filadefijo:
vce-phl

Rezervacija letalskih kart za New York je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Philadelphia (PHL) – Benetke (VCE), že za 384 eur (ita. povezava expedia.it)
Benetke (VCE) – Philadelphia (PHL) – Benetke (VCE), že za 388 eur (ang. povezava vayama.ie)
Benetke (VCE) – Philadelphia (PHL) – Benetke (VCE), že za 389 eur (nem. povezava expedia.de)

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.