Izlet na dlani

Povratne letalske karte in 5 nočitev v Maroku (Fez) (letalo + hotel 3* ) že za 100 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic (termin 2.5 – 7.05.2015) za dve osebi v Maroku (Fez).

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Bergama (v ceno ni vključen kos check in prtljage).

V Fezu je na voljo 5 nočitev (za termin 2.5 – 7.05.2015) v v hotelu s 3* Riad Doha.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + povratne letalske povezave) v Maroku tako znaša od 200 eur (oz. 100 eur na osebo)Na voljo so tudi drugi hoteli, seznam najdete tukaj.

Podatki o hotelu:
fez-hotel

Primer rezervacije paketa:
fez-paket

Rezervacijo paket lahko izvedete tukaj (100 eur) (ita. povezava)

Rezervacijo paket lahko izvedete tukaj (100 eur) (nem. povezava)


OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Mauritius lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.