Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Dunaja ali Salzburga v Los Angeles že za 486 eur na osebo

Letalske družbe Turkish Airlines vam ponuja ugodne letalske karte iz Dunaj ali Salzburga v Los Angeles, že od 486 eur na osebo
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Turkish Airlines.

Obdobje potovanja: od februarja do marca
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Primer letalskih povezav iz Dunaja v Los Angeles:
vie-lax

Rezervacija letalskih kart za Istanbul je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Dunaj (VIE) – Los Angeles (LAX) – Dunaj (VIE), že za 486 eur (ang. povezava vayama.ie)
Salzbrug (SZG) – Los Angeles (LAX) – Salzburg (SZG), že za 486 eur (ang. povezava vayama.ie)
Dunaj (VIE) – Los Angeles (LAX) – Dunaj (VIE), že za 486 eur (ang. povezava vayama.ie)

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Los Angeles lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.