Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Milana na Filipine že za 352 eur

Letalska družba Saudi Arabian Airlines vam ponuja zelo ugodne povratne letalske karte iz Milana na Filipine (Manila) in sicer že za 352 eur na osebo. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih Saudia Arabian Airlines velikosti.

Obdobje potovanja:  februar do maj 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave iz Milana v Manilo:
mxp-mnl

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primera na spodnji povezavi:
Milano (MXP) – Manila (MNL) – Milano (MXP), že za 352 eur (vayama.ie)
Milano (MXP) – Manila (MNL) – Milano (MXP), že za 378 eur (ebookers.com) 

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že za 34 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
 Najugodnejša prenočišča na Filipinih lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Filipine lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje do 30 dni.

NAJEM VOZILIzlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

3 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    • Podobna akcija je bila že pred meseci. Takrat je veliko Slovencev kupili vozovnice te letalske družbe. Do sedaj nismo slišali še nobenih resnih kritik. Poznamo primer, ko je letalo nazaj iz Manila imelo občutno zamudo in so vse potnike (brezplačno seveda) prebookirali na Qatar airways.
      Sami pa še nikoli nismo letali z njimi tako, da težko govorimo iz izkušenj.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.