Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Munchna na Barbados skupaj že za 331 eur

Nemška turistična agencija L`tur vam ponuja ugodno LAST MINUTE potovanje za 14 dni iz Munchna na Barbados (Bridgetown) in sicer že za 331 eur na oseboCena vključuje povratni letalski prevoz iz Munchna na Barbados. Obdobje potovanja je od 06.02.- 20.02.2014

Doplačilo za rezervacijo letalske karte znaša 8 eur.
muc-bgi

Rezervacija letalskih vozovnic za Barbados je mogoča na povezavi tukaj

Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj. Okvirna skupna cena povratnega potovanja iz Ljubljane tako znaša od 383 eur naprej.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Barbados lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum je potreben. Slovenski državljani lahko za vizum zaprosijo ob prihodu na letališče na Jamajki. Cena vizuma je 20 USD; več o tem na naslovu tukaj
NAJEM VOZIL: Izlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDA. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.