Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Munchna v Indijo (Raipur, Mumbai) že za 256 eur (error fare)

Letalske družbe Swiss Air in Jet Airways vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Munchna  v Indijo (Raipur, Mumbai) in sicer že od 256 eur na osebo naprej.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti posameznih letalskih družb.

Obdobje potovanja:  januar 2015 – marec 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih povezav v Indijo (Raipur):
india-let

muc-bom

 

Rezervacija letalskih kart v mesto Goa je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Munchen (MUC) – Raipur (RPR) – Munchen (MUC) že za 368 eur (nem. povezava ebookers.de)
Munchen (MUC) – Raipur (RPR); Mumbai (BOM) – Munchen (MUC) že za 256 eur (and. povezava budgetair.ie)

POMEMBNO: V primeru, da gre za napako v ceni t.i.“ERROR FARE” vas opozarjamo, da ne kličete letalskega prevoznika ali posrednika letalskih vozovnic. Z rezervacijo hotela ali drugih letalskih povezav počakajte,  dokler ne prejmete potrditve na email oz. elektronske  letalske vozovnice (E-Ticket) in vam s kreditne kartice ne zaračunajo zneska letalske vozovnice.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti,  že od 28 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Indijo lahko naročite tukaj
VIZUM: Slovenski državljani za vstop v Indijo potrebujejo vizum. Vizum lahko pridobite na Veleposlaništvu Indije (Železna cesta 16, 1000 Ljubljana). Stroški turističnega vizuma z veljavnostjo 6 mesecev (1-2 vstopa) so 52 eur; stroški turističnega vizuma z veljavnostjo 12 mesecev (3 vstopi) so 82 eur in turističnega vizuma z veljavnostjo 5 let (več vstopov) so 162 eur. Več o pridobitvi vize za Indijo na naslovu tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.