Izlet na dlani

Povratne letalske karte med božičnimi prazniki na Havaje že od 603 eur na osebo

Letalska družba Air Canada vam ponuja ugodne povratne letalske povezave iz Barcelone na Havaje (Honolulu) že od 603 eur na osebo.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check-in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Delta.

Obdobje potovanja: od november do marec 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer povratne letalske povezave iz Barcelone na Havaje:
bcn-hnl

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primera na spodnji povezavi (po kliku na povezavo lahko v to vstavite tudi svoje želene termine in tako preverite ceno):
Barcelona (BCN) – Honolulu (HNL) – Barcelona (BCN) že za 603 eur (angl. skyscanner)

Povezava iz Benetk do Barcelone je na voljo že za 50 eur (ryanair)

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Havaje lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.