Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Milana v New York za samo 198 eur (error fare)

Letalska družba American Airlines vam ponuja ugodno potovanje v New York  že od 198 eur na osebo.

Obdobje potovanja: od novembera do marca 2015.
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Na voljo so številni termini.

Primer letalske povezave iz :
mxp-nyc

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah:
Milano – New York – Milano že za 198 eur (nem. povezava travelstart.de)

Ob rezervaciji in nakupu spletna stran ne omogoča izbire države Slovenija.
Žal sami ne moremo preveriti ali izbira države vpliva na nakup vozovnice.
nakup-mxp

POMEMBNO: V primeru, da gre za napako v ceni t.i.“ERROR FARE” vas opozarjamo, da ne kličete letalskega prevoznika ali posrednika letalskih vozovnic. Z rezervacijo hotela ali drugih letalskih povezav počakajte,  dokler ne prejmete potrditve na email oz. elektronske  letalske vozovnice (E-Ticket) in vam s kreditne kartice ne zaračunajo zneska letalske vozovnice.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

110 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Pozdrav, pišem na hrvatskom ali nadam se da ćete me razumjeti. Kada kliknem na Vaš link, cijene su kako i stoji (oko 210€) no ako odem na stranicu http://www.travelstart.de i sam unesem ISTE datume i ISTU aviokompaniju (American Airlines) izbacuje mi cijene od 450€ pa naviše.

 • Žal ne upam kupiti karte, ker na zavihku ne nudi opcije Slovenia. Naj dam npr. Argentina? Kasneje ti verjetno lahko na podlagi tega stornirajo karto, saj ni po pravilih.. Tako da dvomim, da je ta ponudba sploh koristna, verjetno jo lahko umaknete.. Ali pa naj prosim javi kdo, ki je rezerviral karto 🙂

  • Tudi mi smo v času akcij na airfasttickets rezervirali vozovnice na njihovi spletni strani kljub temu, da med državami ni bilo mogoče izbrati Slovenije. Z samo karto nismo imeli nikakršnih problemov.

 • Ja, to tudi mene moti, ker hkrati potrjuješ, da se podatki, ki jih navajaš, ujemajo s tistimi v potnem listu. To pa ne drži. Poleg tega nikjer ne najdem opcije, da že v štartu izbereš število kart (potnikov). Ali kdo ve, če moraš rezervirat vsako karto posebej?! Če je tako, ni šans, da grem v to, ker ni nobene garancije, da za vse potnike dobim isto oz vsaj primerljivo enako ugodno ceno.

   • Ne, seveda ne, vprašanje je bilo splošno: Med listiranimi državami ne najdem Slovenije in me pač zanima, če je booking mogoče opraviti in na kakšen način. Drugače pa – bi tak podatek pričakovali od vas, ne pa da tržite mačka v žaklju.

     • Da, podali ste opozorilo, da ne veste, če je booking mogoče narediti. Da pa tržite ugoden let, pa ni dvoma. Le slab priokus je, če na koncu ugotoviš, da tržiš nekaj, kar sploh ni aktualno. Oz. se potencialno lahko kdo fajn opeče.

     • Še enkrat, nič ne tržimo.. Le novico delimo z uporabniki. V kolikor bi res radi sigurno opcijo predlagamo, da se vozovnic tipa “error fare” izogibate. Take vozovnice so lahko po nekaj dnevih tudi preklicane in denar dobite nazaj. Zato tudi posebej opozarjamo, da počakajte z rezervacijo hotelov in prevozov do letališč, dokler ne prejmete potrditve na email oz. elektronske letalske vozovnice (E-Ticket) in vam s kreditne kartice ne zaračunajo zneska letalske vozovnice.

     • Ne bom se spuščala v teorijo (in prakso) o tem, kaj je trženje, bi prišli predaleč…. Počakajmo razplet – nekdo bo fajn pridobil, če bo tvegal in uspel, ali pa izgubil nekaj sto evrov… Kot rečeno, sporočim odgovor Travelstarta, ko ga prejmem.

     • Samo v razmislek hipoteza: izbereš pač neko državo, zadeva gre skozi, kartico obremenijo za znesek, natisneš karte, narediš vse ostale aranžmaje in na koncu, ko želiš potovati, se tvoji podatki, ki si jih dal, ne ujemajo in ti potovanja ne odobrijo.
      Sploh pa dvomim, da lahko prelisičiš sistem, saj vpisuješ naslov in poštno številko, ki ni v nobeni od listiranih držav. No, počakajmo, da se kdo oglasi konkretno….

     • Razumemo vašo skrb… Ampak to so podatki plačnika kartice in nimajo nobene povezave z osebo ki bo letela. Torej, vi lahko kupite let za nas.. V polje za potnika vnesete naše podatke medtem, ko pri plačilu vnesete svoje podatke. Ti podatki so izključno za plačilo vozovnice. Letalska družba s to informacijo ne opereira.

     • Hvala za pojasnilo. Sem se že srečala s pogojem, da je plačnik tudi hkrati vsaj eden od potnikov oz od uporabnikov določene storitve, od tod tudi pomisleki.

  • Izpolnjujem obljubo – odgovor danes, 07.11. (kot obljubljeno s strani avtomatskega odgovora) – kopirano z maila:

   Dear Sir/Madam,

   Thank you for your message.

   On our website travelstart.de It is possible to pay the booking only with a German credit card or Visa Electron.

   Please
   note that some bookings (certain destinations or last minute
   departures) cannot be paid by credit card. If the credit card payment
   option is not available you can also pay with SOFORT internetbank
   payment (German bank account).

    • Še nadaljnji odgovor (citiram): Thank you for your reply. I think the payment will not success if you
     try to pay with slovenian credit card. If you have a credit card from
     another country you can choose that country and try to book. You can try
     to make the booking by choosing another country but likely it won’t
     process the payment.

 • Se bom pridružil diskusiji samo zaradi enega razloga – zaradi uporabnika Vanje!
  Žalostno je, da se pri straneh, ki so v pomoč oglasijo ljudje, ki NIKOLI NE BI NAŠLI UGODNIH KART (!), ker se enostavno ne spoznajo niti na osnove in potem se tukaj prerekajo. Vsaj meni je gospa dvignila pritisk s svojim drobnjakarstvom in kvazi-poznavaslstvom. Vam pa pohvale, ker sam ne bi mogel tako umirjeno diskutirat, kot ti nehvaležna oseba najeda živce. Čeprav nimam ničesar z vami, pravzaprav mi celo škodite, ko javno objavljate “dealse”, ker jih potem osebe aka Vanja, hitreje uničijo, bom tukaj vsekakor na vaši strani.
  Da gospa nima pojma o pojmu se prepozna z vsakim stavkom, ki ga piše.

  Da pa dodam to kar sem zraven te pripombe o sitnih uporabnikih mislih napisati.
  Vsekakor se lahko uporabi druga država, tudi če Slovenije ni zraven! To je najmanjši problem. Lahko bi potencialno bila težava le pri izdajatelju plačilnega sredstva, če imate urejeno varnostno zaščito – točen naslov.
  Pri Travelstartu sem (med drugimi) kupil vsaj ducat kart in ni bilo težav s tem.
  Ko drugo, gospa se ne zaveda, da na OTA na maile ne odogovarjajo ravno urgentno – vsekakor je najbolje poklicati CC. Vendar spet – NEPOZNAVALCEM kot je ga. Vanja, tega ne bi priporočal!
  Mimogrese; sam se sicer profesionalno ukvarjam z letalskimi kartami.

 • Cenjeni eagle! Upam in verjamem, da vašo nepotrpežljivost (nestrpnost) v profesionalni sferi, kjer se, kot pravite, ukvarjate z letalskimi kartami (kar koli že to pomeni) primerno brzdate. Vsak ima svoje mnenje, svoje pomisleke, ki jih lahko prosto pošlje v eter. Pogoj je, da je vse skupaj na primernem nivoju. Dokler se niste oglasili vi s svojim kričanjem (velike črke) in tonom, ki je žaljiv, je vse potekalo na profesionalnem nivoju. Izlet na dlani je odgovarjal primerno, tudi jaz sem samo izrazila pomisleke, ki se mi postavljajo.
  Če ste tako velik poznavalec, potem bi preprosto lahko povedali oz podali odgovore na vprašanja in dileme, ki sem jih izrazila sama, pa tudi uporabnik Tomaz in kar nekaj ljudi na FB-ju.
  Privatno in poslovno redno potujem po svetu, letalske karte, hotele, rent-a-care… si sama urejam, operiram s plačilnimi karticami, tako da nikakor nisem analfabet. Je pa res, da preko tovrstnih linkov ala Travelstart do zdaj nisem operirala…
  Kot rečeno, vse vrste nas je – od popolnih nepoznavalcev do profi ekspertov. Slednji so tu zato, da vsem nam, ostalim, ki sodimo v podkategorije, razširjajo obzorja – na primeren način seveda. Vsak se najde tam, kjer misli, da mu je mesto.
  Obilo uspela pri ukvarjanju z letalskimi kartami vam želim in se umikam iz diskusije. Ko prejmem odgovor, pa ga bom podala, kot sem obljubila. In ja, tudi to vem, da – kljub avtomatskemu odgovoru in roku, ki je naveden tam za prejem odgovora (07.11.) – to redko kdaj drži. Nimam nobenih zadržkov tudi poklicati, čeprav mi ne priporočate. Če bo potrebno (v primeru neodgovora) bom naredila tudi to. Srečno.

  • “Nimam nobenih zadržkov tudi poklicati, čeprav mi ne priporočate. Če bo potrebno (v primeru neodgovora) bom naredila tudi to. Srečno.”

   Ni bilo priporočilo ampak prošnja-niste edini, ki bi radi poceni potovali in kot je ekipa Izletnadlani omenila lahko s klicem skenslate celotno akcijo za vse ostale. Ta stavek in ponavljanje besede “trženje”, čeprav je jasno, da je to blog, ne pa agencija, kaže na hudo aroganco. Nihče vam ni dolžan širit obzorja, če gledate tako ozko…

   • Johnny, Eagle… in ostali … blogerji. Brati znam. Vidim, da je blog. Očitno pa je to neka zelo zaprta kasta, ki deluje po sebi lastnih pravilih in principih. Podatkov, ki niso jasni, ne smeš preverjati pri ponudnikih, izbirati moraš prave besede, da česa ne zafrkneš… res bolje, da se umaknem. V NY sem itak že bila večkrat, za tako ugodno ceno bi tudi še šla, a jasno, ne pod nejasnimi pogoji oz riziki, na katere nimam jasnih odgovorov. Uživajte še naprej, ne bom vam več motila.

 • Je uspelo komu kupiti let? Meni zavrača nakup s predplačniško Mastercard. Morda kdo ve, če je to zaradi tega, ker se naslov na plačilni kartici in država ne ujemata? Do plačila gre vse gladko. Hvala, Izlet na Dlani.

 • Pozdravljeni!
  Mene pa zanima sledeče: uspešno sem bookiral karti in prejel povraten e-mail v nemščini, ki pa je žal ne govorim. Razbral sem, da je karti potrebno potrditi v 24 urah.. ko sledim povezavi na checkmytrip.com so vsi leti “confirmed”, check-in opcija pa ne deluje?! Prosim da mi nekdo razloži kako zaključiti postopek rezervacije kart. Najlepša hvala! Robi

   • Bitte nehmen Sie dieses Reisedokument zusammen mit einem gültigen Reisepass zu Ihrer Reise mit.

    Ihre Boardingkarte erhalten Sie von der Fluggesellschaft beim Check-In . Es ist die Verantwortung des Reisenden, den aktuellen Zeitplan für den Hin- und Rückflug über den untenstehenden Link zu überprüfen. Bitte überprüfen Sie, dass alle Informationen mit Ihrer Buchung übereinstimmen. Sollte was inkorrekt sein, bitte kontaktieren Sie unseren Kundenservice umgehend. Da wir über E-Mail korrespondieren ist es wichtig, dass Sie auch Ihren Spamordner überprüfen, da unsere E-Mails ab und zu dort landen

    Um die aktuellsten Informationen über die Buchung 5ZPH2O: abzurufen, klicken Sie bitte auf den folgenden Link: http://www.checkmytrip.com Hier finden Sie auch Ihr elektronisches Ticket und die Buchungsnummer der Fluggesellschaft. Bitte beachten Sie, dass diese Informationen aber erst in 24 Stunden nach dem Buchen verfügbar sind.

    Mogoče se pa motim 🙂

   • pozdravljen. se pravi v kolikor najdem na checkmytrip.com svojo rezervacijo, identično kot na zgodnjem screen shotu + e-ticket no. xxxyy, ter ticket status proceed je zadeva zaključena? grem s tem natisnjenim pdf-jem na letališče? hvala za odgovor

 • Pozdravljeni…tudi sama se opravila rezervacijo.

  Prevod iz NEM v SLO:
  Um die aktuellsten Informationen über die Buchung XXXXX: abzurufen, klicken Sie bitte auf den folgenden Link: http://www.virtuallythere.com Hier finden Sie auch Ihr elektronisches Ticket und die Buchungsnummer der Fluggesellschaft. Bitte beachten Sie, dass diese Informationen aber erst in 24 Stunden nach dem Buchen verfügbar sind.

  Aktualni podatki o rezervaciji XXXXX so dostopni na linku http://www.virtuallythere.com. Na tem linku najdete vaso elektronsko karto in stevilko rezervacije pri letalski druzbi. Pozorni bodite na to, da so prve informacije (o potrjeni rezervaciji, letu…) dostopne v 24-urah po opravljeni rezervaciji.

  -> to pomeni, da ta “on line rezervacija” in placilo se nista zagotovilo, da je letalska vozovnica potrjena. V roku 24ur bo jasno ali je rezervacija uspela ali ne.
  Osebno imam pozitivne izkusnje s taksnimi rezervacijami (sem dobila se vedno naslednji dan pozitivno potrditev), vendar se nikoli ne ve.

  Lp,

  • Preverite ali je vaša rezervacijo na omenjeni spletni strani že potrjena.

   Tako, samo plačilo in rezervacija še nista zagotovilo komaj, ko so karte potrjene na omenjenem linku je stvar zaključena.

   • Imam kar nekaj izkusenj s tem (seveda s ponudbami iz vase strani) zato sem previdna. Res pohvale za to spletno stran…marsikomu privarcujete veliko casa pri iskanju poceni letalskih vozovnic!

 • Zdravo,
  Tudi jaz sem bookiral karte in sem v sistemu AA.
  Ker nimam izkušenj z eticketi, me zanima če je to dokončno potrjena karta in si lahko že rezerviram prenočišče.

 • Živijo, tudi jaz sem rezervirala karte, dobila povratni mail, denar je šel iz računa, me pa zaenkrat še ni v sistemu AA. Koliko časa običajno traja, da je v sistemu AA viden nakup? Hvala za odgovore.

 • Zdravo, mene pa samo nekaj zanima (nimam izkušenj z nabavo poceni letalskih kart), če imaš let 13.03 – 28.03 , ti pa bi rad šel domov 3 4 dni prej v recimo da “nujnem” primeru, a je letalska druzba tok dobra da ti ne zaračuna dodatno tega leta, ker se ti pač nisi držal pa šel domov 28ga, ampak bi šel prej ? Oz a obstaja kaka varianta da se jih malo pretenta? 🙂

  Hvala za odgovor!

 • Pozdravljeni. Meni pa je do zdaj (od začetka akcije) za vse lete s ceno 198 EUR po pričetku rezervacije napisalo:
  Eine der Flugstrecken, die Sie buchen möchten, ist leider ausgebucht. Bitte wiederholen Sie Ihre Suche.
  Je to pač bad luck? 🙂

  • Tako, spletni iskalniki velikokrat prikažejo vozovnice, ki jih imajo v pomnilniku in ne odražajo aktualnega stanja. To delajo zaradi hitrejše odzivnosti iskalnika. Seveda v tem primeru prihaja do situacije da v vmesnem času nekdo rezervira vozovnice. Tako nastane primer kot vaš. Torej iskalnik še ni posodobil pomnilnika medtem pa so vozovnice že pošle.

 • živijo, najdel sem karte, ki nam ustrezajo. Skrbi me, da ne morem izbrati države Slovenia. Ali se zna zgoditi, da imaš potem težave pri check in? Hvala za odgovor

 • na uradno stran AA sem pogledal za let aa199 (19.3) in sem ga najdel, ne najdem pa leta za nazaj 27.3 aa64 ali je to normalno? Hvala

 • Pozdravljeni, tudi nama je ratalo rezervirati karte 28.2.-15.3., vidiva se v sistemi AA, zanima pa me ali je mogoče komu že uspelo narediti check in? Oziroma, kje se dobi e-ticket? Do sedaj sva potovala samo z Easyjetom in Ryanairom in letalsko karto dobiš, ko opraviš check in. Hvala in lep dan še naprej!

  • Z razliko od nizkocenovcev je pri rednih letalskih linijah praksa, da je check-in na voljo komaj 72 do 48 ur pred samim letom.
   V kolikor ste se naši v sistemu AA je ta koda že vaš e-ticket.

 • Živijo.

  Jaz pa nikakor ne najdem vozovnic za to ceno. Najcenejša je cca 420€.

  Lahko dobim kakšno pomoč, namreč prvič si urejam takole preko interneta.

  Hvala

 • Živijo,
  Tudi jaz imam rezervirane karte za 4 osebe konec februarja. Sedaj sem v fazi iskanja prenočišča. Mi lahko izdate kje in za kakšno ceno ste dobili prenočišče.
  Lp
  N

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.