Izlet na dlani

Povratne letalske karte v Filadelfijo in Baltimore že za 298 eur

Letalska družba British Airways vam ponuja ugodne open jaw letalske karte na vzhodno obalo Amerike (Filadelfija, Baltimore ) že za 298 eur na osebo.
Letalska vozovnica je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda so Benetke mesto prihoda pa Munchen.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe British Airways.

Obdobje potovanja: od februarja do marca
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Nekaj primerov možnih kombinacij:
vce-phlbwi1vce-phlbwi

vce-phlbwiBA

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Philadelphia (PHL); Baltimore (BWI) – Dunaj (VIE), že za 298 eur (ang. povezava vayama.ie) (najmanj dve osebi)
Benetke (VCE) – Philadelphia (PHL); Baltimore (BWI) – Dunaj (VIE), že za 307 eur (ang. povezava vayama.ie)
Benetke (VCE) – Philadelphia (PHL); Baltimore (BWI) – Dunaj (VIE), že za 318 eur (ang. povezava britishairways.com)
Benetke (VCE) – Philadelphia (PHL); Baltimore (BWI) – Dunaj (VIE), že za 321 eur (ang. povezava expedia.ie)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.