Izlet na dlani

Povratne letalske karte v prvem razredu v Cancun že za 691 eur (error fare)

Letalska družba British Airways ponuja noro ugodne povratne letalske vozovnice v FIRST CLASS (prvem razredu) iz Prage v Cancun (Mehika) že za 691 eur
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe British Airways.

Obdobje potovanja: od december do marec 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalskih povezav iz Prage v Cancun:
prg-cun

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko KLIKA na spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Praga (PRG) – Cancun (CUN) – Praga (PRG), že za 691 eur (ang. povezava skyscanner)

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Cancun lahko naročite tukaj.
VIZUM:Imetniki navadnih potnih listov vizuma ne potrebujejo kot turisti do 3 mesecev.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

5 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Škoda, da sploh objavljate takšne novice dan ali dva kasneje kot v tujini, ker je medtem BA že skenslal vse 1.class error fares. In kolikor spremljam je že nekaj časa tako pri 1.razredu, morda z izjemo letov v ZDA. To pa vemo zakaj…

   • No poglejmo še 1x 🙂

    Na vašem blogu, pa da ne “krivim” samo vas, tudi drugje, je bil reklamiran le British Airways ( BA ). Tudi na screenshotu je preko Tripste organizator (in organizator) BA. O American Airlines (AA) ni nikjer sledu?
    Torej zakaj bi bil ta članek smiselen (pa ne me napačno razumet, saj četudi objavljate v večini enake vsebine kot številne tuje strani že nekaj prej, je stran dobrodošla), če so vsi, v to sem siguren, ki so kupili karte “preko vas”, kupili BA in ne AA.

    Le kakšni samonikli iskalci kart, ki vedo kaj pomeni kupiti pri britanskem prevozniku oz. ameriškem, oz. morebitne posledice le tega in verjetnost razveljavitve, so to naredili. Teh pa j,e vsaj sledilcev preko takih in drugačnih blogov zelo malo. Saj le ti ne v večini pri let.kartah ne razmišljajo s svojo glavo, temveč so vodeni preko linkov. In še kako zelo, saj v večini niti drugih terminov ne znajo poiskati, le tistega, ki ga vi (oz. drug deals-blog) prikaže, hehehehe…

    Poznam pa vsaj enega, ki tak blog piše in je kupil seveda AA… Na njegovo srečo 🙂

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.