Izlet na dlani

Povratne letalske karte v New York v času novoletnih praznikov, že od 448 eur/osebo

New York City Manhattan Central Park panorama at dusk

Več različnih letalskih družb vam ponuja  nekaj terminov za ugodne povratne letalske karte v New York v času novoletnih praznikov in sicer že od 448 eur/osebo naprej.

V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti posameznih letalskih družb.

Obdobje potovanja:  nekaj terminov v obdobju december 2014- januar 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave v New York:
nyc1

Rezervacija letalskih kart v New York je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb in šele nato sledi postopek rezervacije):
Zagreb (ZAG) – New York (NYC) – Zagreb (ZAG), že za 530 eur (angl. povezava ebookers.de)            (24.12.-08.01) (23.12-09-01.)
Beograd (BEG) – New York (NYC) – Beograd (BEG), že za 448 eur (angl. povezava budgetair.ie)      (24.12.-07.01) (22.12-08.01.)
Benetke (VCE) – New York (NYC) – Benetke (VCE), že za 500 eur (angl. povezava budgetair.ie)     (25.12-07.01)

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti,  že od 9 eur v eno smer;  prevoz do Benetk od za 14 eur v eno smer.  Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za New York lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.