Izlet na dlani

Povratne letalske vozovnice iz Ljubljane na Novo Zelandijo že za 574 eur

Letalske družbe Adria, Austria Airlines in Air New Zealand  vam ponujajo ugodne povratne letalske karte iz Ljubljane do Nove Zelandije (Christchurch), že za 574 eur.

Obdobje potovanja: termini v mesecu aprilu,maju, juniju, juliju, avgustu in septembru 2015 (število prostih mest zelo omejeno)
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Nekaj terminov: 30.4 – 18.5; 23.04. 18.05.; 21.05. – 22.06.; 28.05. – 22.06.; 21.05. – 15.06.; 14.05. – 15.06.; 30.04. – 18.05.; 07.05. – 25.05.

(najugodnejši dnevi so ponedeljek in četrtek)

Primer letalskih povezav iz Ljubljana v Prago:
lju-prg

Primer letalskih povezav iz Prage v Novo Zelandijo:
prg-chc

Rezervacija letalskih kart za Istanbul je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Ljubljana (LJU) – Zurich (ZRH), že za 138 eur (Adria)
Praga (PRG) – Christchurch (CHC), že za 436 eur

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Novo Zelandijo lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum ni potreben za obdobje 3 mesecev oz. do 30 dni pa na otokih, ki pripadajo NZ.
NAJEM VOZIL: Izlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

5 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    • Marjan, najbolje da slediš še nemški (iz Munchna) in angleški (iz Londona) STA agenciji ali pa eDreams (iz Benetk). Se mi pa zdi da je povratna za okoli 1100-1200€ bolj realna cena, razen, če se pojavi še kakšna izjemna ponudba. Od nedaljnega leti tudi Singaporean Airlines na NZ, na dobre ponudbe še čakam 🙂 Srečno

  • Tudi midva z možem načrtujeva potovanje na NZ. In sicer nekje med konec dec.2019 in koncem jan.2020. Če boste slučajno zasledili kakšne ugodne letalske karte prosim za info.
    Hvala in lp, Silva

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.