Izlet na dlani

POZIMI NA KANARCE! Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku Tenerife (letalo + hotel) že za 214 eur!

Še nimate plana kaj početi v mrzlih zimskih dneh? Se vam zdi datum pretirano v prihodnosti? Kaj pa, če vam povemo, da imate možnost zimskega pobega na toplo kanarsko sonce? Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v novembru in decembru (ned 27.11.- ned 04.12.2016) za dve osebi na Tenerifu. Ugodne letalske karte vam omogočata nizkocenovnika Ryanair z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 103 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Tenerifu je na voljo 7 nočitev (za termin 27.11.-04.12.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3* Hotel Marte , kjer je cena za dve osebi že od 221 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + letalo) na Tenerifu tako znaša od 427 eur (oz. 214 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Marte (7 nočitev) za 221 eur na povezavi tukaj 
kh

Rezervacija letov na Kanarske otoke preko spodnje povezave:
Milano – Tenerife – Milano že za 103 eur (termin 27.11.-04.12.2106)
kl

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.