Izlet na dlani

POZOR: Povratna letalska karta in 3 nočitve v Bukarešti (letalo + hotel3*) za odličnih 75 eur na osebo!

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih vikend počitnic v marcu (termin pet 13.- pon 16.03.2015) za dve osebi v veličastni Bukarešti, ki za vikend ne počiva. Dežela Drakule, največjega parlamenta, pragozda, pestrega nočnega življenja in izjemne kulturne dediščine je pravi odgovor na vprašanje, kje preživeti naslednji petek 13.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 50 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). Če izberete predlagan termin na strani Rumbo.es pa je povratna karta na voljo že za neverjetnih 27 eur na osebo! Pogoj za uveljavljanje popusta je, da plačate s kartico Maestro.

V Bukarešti so na voljo 3 nočitve (za termin 13.-16.03.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Tranzzit Bucharest, kjer je cena za dve osebi že 96 eur ali v 3*Alia Accommodation Bucharest, kjer je cena za dve osebi že 114 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Bukarešti tako znaša od 196 eur (oz.98 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3* Hotel Tranzzit Bucharest za dve osebi (3 nočitve) za 96 eur na povezavi tukaj

hotelbch

– Rezervacija hotela s 3*Alia Accommodation Bucharest za dve osebi (3 nočitve) za 114 eur na povezavi tukaj

hotelbch1

Rezervacija letov v Bukarešto preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Wizzair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Bukarešta – Benetke, že za 50 eur/osebo(termin 13 – 16.03.2015)

wizzbuch

Rezervacija letov v Bukarešto preko spodnje povezave spletnega ponudnika Rumbo.es (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Bukarešta – Benetke, že za 27 eur/osebo (termin 13 – 16.03.2015)

rumbobuch

NASVET IZLETNADLANI
V Bukarešti priporočamo naslednje Taxi službe: Cobalcescu, Meridian, Speed Taxi. V izogib morebitnim nevšečnostim vedno preverite, če je taxi števec aktiven.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bukarešto lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.