Izlet na dlani

Predani strastem- bogata ponudba aktivnega oddiha in sprostitve v naravi na Otočcu + nagradna igra

Otočec. Predani strastem.

Radi kolesarite, tečete, ste navdušen pohodnik? Je vaša strast tenis, morda golf? Ste vneti nabiralci zdravilnih rastlin, gob, kostanja? Vas navdušuje spoznavanje novih jedi ali vznemirljivih okusov vrhunskih vin? Vas pomirjajo fotografiranje, sprehodi in pristen stik z naravo?

Za vse, ki sledite svojim strastem in svoj prosti čas preživljate aktivno, Otočec z novimi pridobitvami postaja idealen počitniški cilj. 

 

Tematske superior sobe

Tematske superior sobe

Kako prija, ko se zjutraj obesiš na drog in si kot mačka pretegneš hrbtenico in ude! Prav zato smo sobe opremili tako, da boste lahko po brezskrbnem počitku tu večali svojo telesno spretnost in moč – s pomočjo boksarske vreče, letvenika, trakov za vadbo z lastno težo, žoge za ravnotežje ali droga za obešanje.

*Doplačilo za tematske superior sobe je 5€ /osebo na noč.

 

Paket za predane strastem vključuje:

Paket za predane strastem vključuje:

 

Sprostitev v hotelu Šport****

Sprostitev v hotelu Šport****

  • Razvajanje v termalnem bazenu z masažnimi vodnimi posteljami ter zunanjo teraso,
  • sproščanje v finski in turški savni, prostoru za počitek, na masažah,
  • možnost rezerviranja masaže v dvoje, v VIP prostoru poleg bazena.

 

Športna ponudba:

Športna ponudba:

Športna ponudba z igrišči na prostem in v dvorani omogoča aktivnosti v vseh letnih časih in ob vsakem vremenu. Golf, tenis, košarka, nogomet, namizni tenis, odbojka, badminton, nordijska hoja, skike, paintball, tek, za otroke otroška igrala in še kaj so priložnost za sproščanje energije in za druženje.

 

Kulinarika:

Kulinarika:

Okusi na Otočcu, že v restavraciji hotela Šport, še bolj pa v restavraciji Grad Otočec, omogočajo svojevrstno popotovanje po Dolenjski. Sladkovodne ribe, zelenjava z bližnjih kmetij, raznovrstne solate, testenine, gobe in slastne mesne jedi so sveže pripravljene in začinjene z doma pridelanimi zelišči. Na izbiro so buteljčna vina in tudi odprta hišna vina, med katerimi je na prvem mestu seveda odlični cviček. V baru lahko izberete tudi zdrave napitke iz sveže stisnjenega sadja in zelenjave. Da boste pokali od energije.
Med postankom na Otočcu ne smete zamuditi ogleda grajskega vrta. Mnoga živila, ki pridno uspevajo tam, so vsakodnevno na meniju. Izkusite kulinarično doživetje na gradu Otočec*****

NAGRADNA IGRA
Vikend oddih Predani strastem

Nagradna igra poteka od ponedeljka 07.10. do ponedeljka 21.10. 2019.
Kako lahko posameznik sodeluje v Nagradni igri na Facebooku Izlet na dlani?
1. Všečkaj Facebook profila @hotelsportotocec in @izletnadlani
2. Na FB Izlet na dlani v komentarju pod objavo nagradne igre, označi še osebo, s katero bi delil nagrado.
3. Ogledaš si in se strinjaš s pogoji sodelovanja na nagradni igri tukaj.

Podarja se nagrada: Predani strastem → Aktiven vikend oddih v Hotelu Šport na Otočcu (2 noči (3 dni) za 2 osebi).  Žrebanje nagrajenca bo v ponedeljek 21. oktobra 2019.

SPONZORSKI OGLAS!

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.