Izlet na dlani

PREDLOG ZA IZLET-BUDIMPEŠTA! 2 noči s polpenzionom v The Aquincum Hotel Budapest 4* že za 256 eur (2 osebi + otrok)

Čudoviti Aquincum Hotel Budapest – kjer navdih sreča tradicijo – se nahaja na vrhunskem območju ob Donavi. Hotel Aquincum Budapest nudi enostaven dostop do središča mesta.

Hotel je obkrožen s srednjeveškimi ulicami, vinskimi bari, restavracijami in lastnim zelenim parkom. Glavna značilnost hotela je priznano termalno zdravilišče. Ste vedeli, da svojo terapevtsko vodo črpa neposredno z otoka Margaret? Hotel s svojimi 310 sobami, restavracijo in barom, 14 raznovrstnimi dvoranami za sestanke in Spa & Wellness centrom skrbi za poslovne goste ali turiste, ki želijo uživati in raziskati Budimpešto.

Vse sobe so klimatizirane in imajo brezžični dostop do interneta ter kopalni plašči v vsaki kopalnici. V hotelu Budapest Aquincum se nahaja dobra restavracija, ki ponuja madžarsko in mednarodno kuhinjo, na voljo pa je tudi bar. Wellness center & Spa Aronia ponuja sprostitev v termalnih bazenih in izbor edinstvenih tretmajev. Zdravilišče nudi objekte, kot so notranji bazen, dva termalna bazena, masažna kad, savne in parna kopel.

Budimpešta je najbolj obiskano madžarsko mesto, poznano kulturno, umetniško in športno središče, pa tudi ena najlepših evropskih prestolnic. S svojim edinstvenim vzdušjem, svetovno poznanimi glasbenimi dosežki in živahnim nočnim življenjem že od nekdaj privablja turiste od blizu in daleč. Zaradi svoje slikovite pokrajine in očarljive arhitekture ji včasih pravijo tudi kar »Vzhodni Pariz«.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno)
Zajtrk
Kopalni plašč v sobi
Turistično takso

Uporabo Spa & Wellness centra Aronia (bazen, termalni bazeni s termalno vodo, savna, parna kopel, infrardeča kabina, jacuzzi, fitness center)

 

Ponudba je unovčljiva od 1. 5. do 30. 6. 2024 in od 1. 9. do 15. 10. 2024
Nakup in rezervacija do 15. 5. 2024!

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.