Izlet na dlani

PREDLOG ZA MAJSKI IZLET-BRIONI! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Neptun 3* +prevoz z ladjo+ vstopnice za park in muzeje že za 280 eur (2 osebi)

Izberite oddih ob morju z raziskovalnim in zgodovinskim pridihom. Izberite Hotel Neptun, udobno sobo in vrsto aktivnosti.

Na otoku Veliki Brion vas pričakuje Hotel Neptun, ki se nahaja takoj ob morju. Vse sobe imajo kopalnico s fenom za lase, satelitsko televizijo, mini-bar in telefon.

Izbirate lahko med številnimi izleti in aktivnostmi, ogledate si lahko interpretacijsko-edukacijski center Nacionalnega parka Brioni. Nova postavitev parka je prikazana na inovativen in ionteraktiven način. V njem obiskovalci lahko samostojno odkrivati, raziskovati in izvedeti ogromno informacij o kulturno-zgodovinski in naravni dediščini otočja.
V ponudbo so vključeni tudi muzejski prostori parka, v katerih boste nedvomno uživali.

Dobrodošli ste organizirati tudi večerje za večje število ljudi, prav tako se boste tu dobro počutili v primeru organizacije porok ali različnih družabnih srečanj.
Kulturne znamenitosti, živahne restavracije ter mnogo zanimivih lokacij, kjer lahko preživite aktivni oddih, vas vabijo na Brione in v Fažano.

Ponudba vključuje:

2x nočitev s polpenzionom  v hotelski sobi stran park za 2 osebi
Vstopnico za Nacionalni park: safari park, Rimska vila v uvali Verige, Bizantinski kastrum, Poučna steza Zelenikovac, Steza dobrih vibracij

Vstopnico v muzeje – Hiša za ladjice, Razstava Josip Broz Tito na Brionih, Naravoslovna zbirka, Razstava iz spomina starega Avstrijca
Brezplačen Wi-Fi
Prevoz z ladjo iz Fažane

 

Ponudba je unovčljiva od 5. 5. do 8. 5., od 12. 5. do 19. 5. in od 27. 5. do 31. 5. 2024

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.