Izlet na dlani

PRESTOLNICA ŠPANIJE! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Madridu (letalo + hotel) že za 137 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v aprilu (termin sre 06.- ned 10.4.2016) za dve osebi v španski prestolnici- v Madridu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 52 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Madridu so na voljo 4 nočitve (za termin 06.-10.4.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 4*Ibis Budget Madrid Centro las Ventas, kjer je cena za dve osebi že od 150 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 4* + letalo) v Madridu tako znaša od 254 eur (oz. 137 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Ibis Budget Madrid Centro las Ventas za dve osebi (4 nočitve) od 150 eur na povezavi tukaj
madh

Rezervacija letov v Madrid preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Budimpešta- Madrid- Budimpešta, že za 52 eur/osebo (termin 06.- 10.4.2016)madl

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Budimpešte vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Španijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

4 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.