Izlet na dlani

PRIHAJA….Azijski kulinarični dan 2015 (Zbilje)

Za vse ljubitelje azijske kulinarike ne gre zamuditi prihajajočega dogodka. V nedeljo 23. avgusta 2015 (od 10 ure dalje) se bo na vaškem trgu ob Zbiljskem jezeru v Zbiljah odvijal Azijski kulinarični dan.

Društvo Touhou skupaj z Veleposlaništvom Japonske ter Turističnim društvom Zbilje pripravljata dogodek na katerem želijo širši publiki predstaviti Azijsko hrano s čim večih koncev celine, ter jim pokazati, da azijska hrana ni samo sushi, sladko-kisli piščanec in riž ter druge »skomercializirane« jedi, ampak še veliko več.

Na dogodku bo več stojnic, na katerih se bodo razne azijske trgovine in restavracije predstavile s svojo ponudbo, kjer bo potekala tudi BREZPLAČNA degustacija jedi, program pa bo potekal tudi na velikem odru.

Z raznimi igrami in delavnicami pa bo s strani animatorjev poskrbljeno tudi za najmlajše.

Več o Azijskem kulinaričnem dnevu si lahko ogledate na FB povezavi

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.