Izlet na dlani

PROMOCIJA! 100 € popusta za povratno letalsko karto (direktni let z Emirates) + nočitve v New Yorku (že od 434 eur na osebo)!

Odlična priložnost za udoben in ugoden oddih v svetovni metropoli New Yorku – mestu, ki nikoli ne spi. Privoščite si kvaliteten dopust v zelo dobro ocenjenih hotelih. Spletna stran expedia.it in odlično ocenjena letalska družba Emirates omogočata popust v vrednosti 100 € za letalsko karto (direktni let) in nočitve (minalno 3 nočitve). Sprehodite se po Time Squaru, povzpnite se na Empire State Building in si privoščite potepanje s podzemno železnico. V toplejših dnevih priporočamo piknik v Central Parku. Na voljo so termini v vseh mesecih do konca marca 2016. Letalska družba Emirates vam ponuja ugodne letalske karte iz Milana v New York. V podano ceno letalske karte in nočitev je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Emirates.

Obdobje potovanja: do konca marca 2016
Obdobje rezervacije: do 26. aprila 2015

Koda za popust: 100EMIRATES

Navodila za aktiviranje popusta:
1. Kliknite na spletno stran expedia.it in izberite termin potovanja za destinacijo Milano – New York. Bodite pazljivi, da imate izbrano opcijo letalska karta + hotel (VOLO + HOTEL).  Za potrditev termina kliknite Cerca.
ny1
2. Iz seznama izberite hotel, v katerem želite nastanitev.
nyhotel
3. Izberite željeno vrsto sobe (enoposteljna, dvoposteljna,…).
ny2
4. Izberite letalskega prevoznika Emirates in potrdite let.
ny3
5. Izpisala se vam bo skupna cena za letalsko karto in izbrano število nočitev, ki jo potrdite. V oknu, kjer vpišete podatke o plačilni kartici imate polje “Inserisci un coupon o un codice promozionale”, v katerega vpišete kodo 100EMIRATES in potrdite.
6. 100 € popusta se vam izpiše na desni strani ob skupnem znesku.
nyc_hotel

Rezervacija letalskih kart in nočitev za New York je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Milano (MXP) – New York (JFK)- Milano (MXP) že od 434 eur na osebo (prenočišča in letalska karta)
nyc_hotel_let

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za New York lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.