Izlet na dlani

PRVI MAJ! Povratna letalska karta in 5 nočitev na jugu Portugalske – Faro (letalo + APP) že za 128 eur!

Super priložnost za pobeg v pokrajino Algarve, ki leži ob Atlantiku in je pravi raj za ljubitelje peščenih plaž in čudovite narave. Zaradi bližine španske meje, si v tedenskem dopustu lahko privoščite skok in večerjo v sosednji državi.
Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v času prvomajskih počitnic (termin pet 29.4. – sre 4.5.2016) za dve osebi v portugalskem mestu Albufeira.

Ugodne letalske karte v Faro vam omogoča Transavia z odhodom iz Munchna, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 78 eur na osebo (v ceno ni vključena check in prtljaga z izjemo manjše brezplačne ročne prtljage).

V Albufieri je na voljo 5 nočitev (za termin 29.4. – 4.5.2016) v zelo dobro ocenjenem APP v središču obalnega bisera s 3*Pateo Village Apartments, kjer je cena za dve osebi že od 100 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (apartma+ letalo) v Albufeiri tako znaša od 256 eur (oz. 128 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija APP s 3*Pateo Village Apartments za dve osebi (5 nočitev) za 100 eur na povezavi tukaj
fah

Rezervacija letov v Faro preko spodnje povezave :
Munchen -Faro – Munchen, že za 78 eur (termin 29.4. -4.5.2016)
fal

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.