Izlet na dlani

PRVI MAJ! Povratna letalska karta in 5 nočitev na otoku Majorka (letalo + hotel 3*), že za 153 eur na osebo

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v času okrog prvega maja (termin sre 27.04.- pon 02.05.2016) za dve osebi na španskem otoku Majorka.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 68 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).
Na Majorki je na voljo 5 nočitev (za termin 27.04.-02.05.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Hotel Don Pepe Llucmajor, kjer je cena za dve osebi  že od 169 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + letalo) na Majorki tako znaša od 305 eur (oz. 153 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Don Pepe Llucmajor za dve osebi (5 nočitev) za 169 eur na povezavi tukaj
palma1

Rezervacija letov na Majorko preko spodnje povezave (klik na povezavo):
Bergamo – Palma – Bergamo, že za 68 eur na osebo(termin 27.04 – 02.05.2016)
palma2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Majorko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.