Izlet na dlani

PRVI MAJ! Povratna letalska karta in 5 nočitev na otoku Tenerife (letalo + APP) že za 164 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v prvomajskem terminu (sob 30.4.- čet 5.5.2016) za dve osebi na Tenerifu. Ugodne letalske karte vam omogočata nizkocenovnika Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 102 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Tenerifu je na voljo 5 nočitev (za termin 30.4.-5.5.2016) v dobro ocenjenem apartmajskem kompleksu s 3* Apartamentos Pez Azul , kjer je cena za dve osebi že od 123 eur. TripAdvisor oceno si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel + letalo) na Tenerifu tako znaša od 327 eur (oz. 164 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Apartamentos Pez Azul (5 nočitev) za 123 eur na povezavi tukaj
tenh

Rezervacija letov na Kanarske otoke preko spodnje povezave:
Bologna (BLQ) – Tenerife South (TFS) – Bologna (BLQ), že za 102 eur/osebo (termin 30.4.- 5.5.2016)
tenl

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (23 eur popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kanarske otoke lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

4 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Pozdravljeni, nas pa zanima takšna ponudba vendar za 3 osebe? Ali je kakšna možnost? in kako lahko rezerviramo? hvala za odgovor

  • Na strani Izlet na dlani vse podane akcije oz. ponudbe letalskih kart in počitniških paketov ter ostalih storitev temeljijo na spletni prodaji drugih ponudnikov. Ekipa, ki skrbi za stran oz. blog ne prodaja oz. izvajata tovrstnih rezervacij, ne ureja rizikov odpovedi itd., ampak samo podaja informacije kako do čimbolj ugodnih želenih letalskih kart in počitnic. Preko podanih povezav v objavljenih prispevkih se izvede spletna rezervacija letalske karte, prenočišča, prevoza itd. v vaši lastni režiji, z vašo kreditno ali bančno kartico. Ekipa Izlet na dlani je na voljo zgolj za pomoč oz. posredovanje informacij.

   V kolikor želie rezervirati za tri osebe v splente povezave vnesite želeno število oseb in preverite ceno.

  • Ekipa, ki skrbi za stran oz. blog ne prodaja oz. izvajata tovrstnih rezervacij, ne ureja rizikov odpovedi itd., ampak samo podaja informacije kako do čimbolj ugodnih želenih letalskih kart in počitnic. Preko podanih povezav v objavljenih prispevkih se izvede spletna rezervacija letalske karte, prenočišča, prevoza itd. v vaši lastni režiji, z vašo kreditno ali bančno kartico.

   Cene letalskih vozovnic in hotelskih namestitev se spreminjajo dnevno, žal ne vemo kdaj bodo vozovnice po omenjeni ceni pošle.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.