Izlet na dlani

PRVI MAJ! Povratna letalska karta in 9 nočitev na Kreti (letalo + hotel 2*), že od 191 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 10 dnevnih počitnic v času prvomajskih počitnic (tor 28.04.- čet 07.05.2015) za dve osebi na Kreti.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 53,5 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Kreti (Hania) je na voljo 9 nočitev (za termin 28.04.-07.05.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 2*Alexis Hotel, kjer je cena za dve osebi že od 275 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 9 nočitev (hotel 2* + letalo) na Kreti tako znaša od 382 eur (oz. 191 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Alexis Hotel za dve osebi (9 nočitev) za 275 eur na povezavi tukaj
krtea1

Rezervacija letov na Kreto na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso -Kreta (Hania)-Treviso, že za 53,5 eur/osebo (termin 28.04.- 07.05.2015)
 kreta2 

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kreto lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.