Izlet na dlani

PRVI MAJ! Povratna letalska karta iz Ljubljane in 3 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel 3* + zajtrk), že za 210 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v času prvomajskih počitnic (termin 01.05. – 04.05.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča Air Serbia z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za termin 01.05 – 04.05.2015 na voljo, že za 132 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga in vse druge pristojbine).

V Istanbulu so na voljo 3 nočitve (za termin 01.05. – 04.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu v središču mesta s 3* My home Sultanahmet , kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 156 eur

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi v času prvomajskih počitnic za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Istanbulu tako znaša od 420 eur (oz. 210 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* My home Sultanahmet za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 156 eur na povezavi tukaj
  ist5

Rezervacija letov iz Ljubljane v Istanbul preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Ljubljana – Istanbul – Ljubljana že za 140 eur (termin 01.05. – 04.05.2015)
lju-ist

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.