Izlet na dlani

PRVI MAJ V GRUZIJI! Povratna letalska karta in 5 nočitev v mestu Kutaisi (letalo + hotel) že za 150 eur!

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnega dopusta v času okrog prvega maja (termin pet 29.04.- tor 03.05.2016) za dve osebi v Gruziji (Kutaisi).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 89 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V mestu Kutaisi je na voljo 5 nočitev (za termin 29.04.-03.05.2016) v hotelu  Lux Hotel Kutaisi, kjer je cena za dve osebi že od 122 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel+ letalo) v Gruziji tako znaša od 300 eur (oz. 150 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s Lux Hotel Kutaisi dve osebi (4 nočitve) za 122 eur na povezavi tukaj
kuta1

Rezervacija letov v Gruzijo preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Budimpešta – Kutaisi – Budimpešta, že za 89 eur na osebo (termin 29.04.-03.05.2016) (angl. povezava skyscanner)
kuta2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 31 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.