Izlet na dlani

PRVOMAJSKA AKCIJA! Povratna letalska karta in 7 nočitev v Maroku (letalo + hotel 3* + zajtrk), že od 165 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v času prvomajskih počitnic (čet 30.04.- čet 07.05.2015) za dve osebi v Maroku.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 56 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Maroku smo vam pripravili kombinacijo bivanja v mestu Fez (4 noči) in v bližnjem mestu Meknes (3 noči). V mestu Fez so na voljo 4 nočitve (za termin 30.04-04.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Zahrat Al Jabal Fez Hotel, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 116 eur. V mestu Meknes so na voljo 3 nočitve (za termin 04.05-07.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Riad Idrissi, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 102 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* z zajtrkom + letalo) v Maroku tako znaša od 330 eur (oz. 165 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– FEZ: Rezervacija hotela s 3*Zahrat Al Jabal Fez Hotel za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 116 eur na povezavi tukaj
fez3

– MEKNES: Rezervacija hotela s 3*Riad Idrissi za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 102 eur na povezavi tukaj

fez2

Rezervacija letov v Maroko (Fez) na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo – Fez- Bergamo, že za 56 eur/osebo (termin 30.04- 07.05.2015)
 fez1  

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

– Enosmerna vozovnica za vlak med Fezom in Meknesom znaša okvirno 5 eur.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.