Izlet na dlani

PRVOMAJSKI POTEP! Povratna letalska karta, 7 nočitev, 3 države (Nizozemska, Belgija, Nemčija) za ugodnih 235 eur!

Še ne veste kam za prvomajske počitnice in ste po duši raziskovalci? Si želite doživeti aktiven in nepozaben dopust? Za vas imamo izjemno mikavno ponudbo potovanja po čudovitih mestih Nizozemske, Belgije in Nemčije. Ne skrbite, med njimi je tudi Amsterdam, ki se vam bo s svojimi kanali in pisanostjo zasidral v srce. Ampak pozor, so še druga prav tako mikavna mesta, v katerih boste zagotovo našli svoj kotiček. Smo vas prepričali? Pripravite se na enotedenski potep po deželi tulipanov, ravnine, prijaznih ljudi, odličnega piva, mlinov na veter, neštetih koles in še bi lahko naštevali.. Pripravljeni, pozor, zdaj!

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 7 dnevnih počitnic v času prvomajskih počitnic (termin čet 30.- čet 07.05.2015) za dve osebi po Nizozemski, Belgiji in Nemčiji. Mesta kot so Gent, Brugge, Amsterdam, Groningen so vsaka zase vredna, da v njih preživite posdamezen dopust, tokrat pa imate možnost doživeti vsa ta mesta v eno tedenskem potepu!

holandtrip
DAN 1 – Eindhoven
Prvi dan priletite v Eindhoven in si privoščite sprehod po mestnem jedru in krepčilni spanec, ki vam bo omogočil, da se spočiti odpravite nepozabni dogodivščini naproti. Mesto znano tudi po nogometnem klubu leži na idealni lokaciji za skok v Nemčijo ali Belgijo.
Nočitev v Eindhovnu je na voljo za 22 eur/osebo (kliknite na povezavo)

hoteind
DAN 2 – Gent, Brugge
Vaše potovanje se bo začelo s prečkanjem meje in za postanek vam priporočamo belgijski Gent, ki po nekaterih ocenah spada v sam vrh najlepših evropskih mest, predvsem to velja za staro mestno jedro. Privoščite si sprehod, kosilo in se nato odpravite proti Bruggu.Podobno kot Gent ima tudi Brugge dobro ohranjeno srednjeveško mestno jedro. Je ena glavnih turističnih znamenitosti Belgije, tako da se prepustite uživanju in sprehodu ob kanalih in odličnem belgijskem pivu.
Nočitev v bližini Brugga (Oostkamp) je na voljo za 45 eur/osebo (kliknite na povezavo)

ostkamp
DAN 3 – Roterdam, Haag
Po novem prečkanju meje, si privoščite odmor v Roterdamu, ki velja za največje pristaniško mesto v Evropi in je obdano z reko. Dan zaključite z obiskom Haaga, ki leži na obali Severnega morja in glavno mesto nizozemske province Južna Holandija. V mestu si lahko ogledate parlament in druge pomembne državne ustanove.
Nočitev v Haagu je na voljo za 35 eur/osebo (kliknite na povezavo)

haag
DAN 4 in 5 – Amsterdam
Amsterdam, prestolnica Nizozemske si zasluži, da se v njem zadržite vsaj dva dneva, pa še to vam bo zmanjkalo časa da bi raziskali vse zanimive kotičke. Ker svetovnem znanem mestu neštetih koles veste verjetno že vse, vam lahko samo predlagamo, da si privoščite popoldanski brunch ob enem izmed kanalov, sposodite si kolo in začutite pravi lokalni občutek. Na voljo imate seveda možnost ogleda mnogih zanimivosti in muzejev, tako da vam bosta 2 dneva minila, kot bi mignil. Če se boste udeležili še kakšne izmed nočnih zabav, vam bo čas minil še hitreje.
Dve nočitvi v centru Amsterdamu sta na voljo za 60 eur/osebo (kliknite na povezavo)

amsterdam
DAN 6 – Groningen
Na poti v Groningen boste lahko uživali v lepi pokrajini, mlinih na veter, dvižnih mostovih in zeleni pokrajini. Gorningen je čudovito mesto s pisano arhitekturo in prijaznimi ljudmi. Ker velja za univerzitetno mesto, je posledično v mestu ogromno mladih ljudi, tako da vam izbire za zabavo ali krajšanje časa ne bo zmanjkalo.
Nočitev v Groningenu je na voljo za 24 eur/osebo (kliknite na povezavo)

groningen
DAN 7 – Essen
Pri koncu vašega potovanja, se lahko ustavite še na nemški strani, kjer imate v bližini kraja Essen tudi Dortmund in Duisburg. Za vse ljubitelje okroglega usnja, bo verjetno zanimiv ogled štadiona v Dortmundu, kjer v letošnji sezoni navdušuje Kevin Kampl. Vsekakor boste za konec izleta občutili še nemško mentaliteto, ki vas bo pospremila v zadnji dan potovanja.
Nočitev v Essnu je na voljo za 25 eur/osebo (kliknite na povezavo)

essen

Za prevoz lahko koristite javne prevoze ali vzamete rent a car, predlagamo da predhodno preverite možnost in cene javnih prevozov.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk (Treviso), kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 47 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hoteli+ letalo) za potovanje po Nizozemski, Belgiji in Nemčiji tako znaša od 471 eur (oz.235 eur/osebo).

Rezervacija letov v Eindhoven preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na spodnji sliki):
Benetke -Eindhoven-Benetke, že za 47 eur na osebo (termin 30.4.- 07.05.2015)
eindh

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za izbrane države lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.