Izlet na dlani

RUSIJA VABI! Povratna letalska karta in 5 nočitev v St. Petersburgu (letalo + hotel + zajtrk) že za 272 eur (prtljaga vključena)!

Odlična priložnost za ogled drugega največjega ruskega mesta! Kar so v Parizu Elizejske poljane ali v Londonu Oxford Street, je v Sankt Peterburg Nevski prospekt. Je glavna prometna cesta, oziroma ulica v Sankt Petersburgu. Sankt Petersburg je znan tudi po številnih mostovih skozi reko Nevo in številne kanale. Nizki mostovi nad reko Nevo in glavni kanal (op. skupno število mostov je 22) se preko noči dvignejo in tako omogočijo tovorni promet po reki. Reka Neva je namreč zelo pomembna tudi za tovorni promet, saj povezuje Sankt Petersburg s Finskim zalivom in Baltiskim morjem.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v oktobru (pet 16.10.- sre 21.10.2015) za dve osebi v St. Petersburgu. Ugodne letalske karte vam omogoča letalksa družba  Ukraine Airlines z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 178 eur/osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga).

V St. Petersburgu je voljo 5 nočitev (za termin 16.-21.10.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*5th Corner Hotel, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že od 187 eur. Oceno hotela lahko preverite na TripAdviserju (klikni TUKAJ).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel + letalo) v St. Petersburgu tako znaša od 543 eur (oz. 272 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela 5th Corner Hotel (5 nočitev + zajtrk) za 187 eur na povezavi tukaj
sth

Rezervacija letov v St. Petersburg preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Milano-St. Petersburg-Milano, že za 178 eur/osebo (termin 16.- 21.10.2015)

stl

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (18 eur popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za St. Petersburg lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.