Izlet na dlani

(Samo danes) 7 nočitev na Kanarskem otoku (Lanzarote) iz Ljubljane (letalo + apartma 3* + prevoz), že od 232 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v januarju (sre 21.1.- sre 28.1.2015) za dve osebi na kanarski otok Lanzarote.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 65 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na otoku Lanzarote je na voljo 7 nočitev (za termin 21.1.- 28.1.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Diverhotel Lanzarote, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že 251 eur ali apartma  3* Apartamentos Panorama Puerto Del Carmen, kjer je cena za dve osebi že 195 eur

Skupna cena za 7 nočitev (apartma 3* + letalo+ prevoz iz Ljubljane) na otoku Lanzarote tako znaša samo 464 eur (oz. 232 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3* Diverhotel Lanzarote za dve osebi (7 nočitve + zajtrk) za 251 eur na povezavi tukaj
lanzarote-hot

Rezervacija hotela s 3*Apartamentos Panorama Puerto Del Carmen, za dve osebi (7 nočitev ) za 195 eur na povezavi tukaj
lanzarote-hot1

 

Primer letalske povezave in rezervacija (preko spodnje povezave, v iskalnik vnesite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano – Lanzarote – Milano, že za 65 eur na osebo (termin 21.1.-28.1.2015)
lanzarote-let

Prevoz iz Ljubljane do Milana  z Goopti za 2 osebi že za 138 eur
lanzarote-goopti

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.